Picioarele unui pui de LEU au fost rupte, animalul fiind forțat să facă poze cu turiștii și vizitatorii

158

Cruzimea și abuzul animalelor au loc în fiecare zi în întreaga lume. S-a raportat recent că picioarele unui pui de leu au fost rupte, astfel încât să nu poată scăpa în timp ce era forțat să facă poze cu vizitatorii pe o plajă din apropierea orașului Dagestan, o republică rusă.

Conform rapoartelor, micuțul pui, pe nume Simba, avea doar câteva săptămâni când a fost luat de la mama sa. El a fost obligat să pozeze cu vizitatorii și turiștii. Pe măsură ce puiul a crescut, a fugit de câteva ori, astfel încât proprietarii săi au decis să-i rupă picioarele. Din păcate, puiul a fost bătut și torturat, așa că a suferit leziuni ale coloanei vertebrale lăsându-l în pragul morții.

Simba nu reușea să se miște și avea o durere extremă. Apoi, cei care l-au torturat au decis să-l lege într-un hambar murdar și să-l lase acolo fără mâncare. Simba zăcea acolo neputincios până când a fost salvat în cele din urmă.

În videoclip, puteți vedea starea de sănătate a puiului înainte de a intra sub operație. După operație, a trebuit să învețe cum să meargă din nou.

Yulia Ageeva a condus misiunea de a-l salva Simba. Ea a spus că în timpul înghețului, proprietarii săi au turnat constant apă pe el.

Deoarece ruperea picioarelor din spate nu a fost suficientă ca tortură, puiul a suferit, de asemenea, de blocaje intestinale și atrofierea musculaturii posterioare. După ce a fost salvat, a fost dus imediat la specialistul în animale Karen Dallakyan, care a confirmat că Simba suferea „un ocean de durere”.

După operație, starea puiului care era în pragul morții a început încet să se îmbunătățească și a învățat cum să-și folosească din nou picioarele din spate După câteva luni, Simba a avut o recuperare miraculoasă, chiar și blana sa a crescut.

Cazul lui Simba a atras atenția lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, care este un imens iubitor de animale. El a fost atât de șocat, încât a decis să deschidă o anchetă penală.